Cladirea de birouri Olympia Tower a atras 3 noi chiriasi in ultimele 7 luni, gradul de ocupare urcand pana la 95%, au anuntat oficialii The Advisers/Knight Frank, compania care a intermediat tranzactiile.
Cel mai nou chirias din cladire este o companie de retail care va ocupa 1.100 mp.

Acesta este cel de-al treilea contract de inchiriere semnat anul acesta de catre The Advisers/Knight Frank in cladire, dupa ce 540 mp, respectiv 1000 mp au fost ocupati de Namco Bandai si Optaros, companii care activeaza in domeniul IT.

“Inchirierile semnate de noi in Olympia Tower confirma un trend important al pietei in acest an: sunt preferate zonele semicentrale, unde exista spatii valoroase de birouri, alese de companii pentru specificatiile lor tehnice si accesibilitate. Spatiile de acest tip isi asigura astfel un grad ridicat de ocupare, indiferent de conditiile generale din piata.”, a declarat Horia Moldovan, associate director in divizia de birouri a The Advisers/Knight Frank.

Olympia Tower, dezvoltata de compania Bluehouse Capital, are o suprafata totala inchiriabila de 9.555 de metri patrati si este situata pe bulevardul Decebal din Bucuresti


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri