Reorganizarea proiectului rezidential Alia Apartments din Capitala, aflat in insolventa din primavara acestui an, a avut ca rezultat incheierea a 34 de tranzactii in ultimele 5 luni.
Dintre cele 34 de tranzactii incheiate, 22 sunt contracte de vanzare – cumparare si 12 sunt reprezentate de inchirieri de locuinte.

Proiectul este administrat de administratorul judiciar Casa de Insolventa Transilvania, iar Coldwell Banker Affiliates of Romania a fost desemnat project manager, responsabil de stabilizarea tehnica a acestuia si de promovarea lui din postura de agent.

„Acest succes reprezinta dovada palpabila ca in insolventa business-urile se pot salva. In aceasta luna a fost depus planul de reorganizare al societatii, estimat pe parcursul unui an si jumatate. Rezultatele sunt foarte bune si estimam ca, beneficiind de ajutorul echipei implicate in vanzari, vom tranzactiona toate locuintele pe parcursul planului de reorganizare”, a declarat Andreea Anghelof, asociat coordonator al CITR.
Proiectul este finantat de UniCredit.

„Pe piata locuintelor de lux se inregistreaza cerere si exista clienti, atat timp cat produsul oferit are un pret competitiv. Alia Apartments lanseaza o promotie pentru apartamentele din complex, atat pentru vanzare cat si pentru inchiriere. Astfel, primele 10 apartamente vandute vor putea fi achizitionate la un pret de 97.000 de euro + TVA pentru un apartament cu doua camere, respectiv 127.000 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere. Totodata, primele 10 apartamente inchiriate vor avea o chirie lunara incepand cu 500 de euro + TVA.” a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Romania.

Proiectul rezidential Alia Apartments a fost finalizat in octombrie 2010, in urma unei investitii de 50 de milioane de euro si este format din 124 de apartamente amplasate in trei cladiri cu 6, 8 respectiv 20 de etaje. Proiectul, care include de la apartamente cu doua camere pana la apartamente duplex, dispune de o parcare subterana pe doua etaje, cu 200 de locuri, precum si de alte facilitati pentru locuitori, ca piscine, sauna, SPA si sala de fitness. Locuintele amplasate la ultimul etaj al fiecarei cladiri beneficiaza de piscina si gradina proprii, amplasate pe terase.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri