Larry Flynt, publisherul revistei pentru adulti Hustler, se pregateste sa vanda sediul companiei sale, o cladire de zece etaje situata in Beverly Hills, California, pentru care a primit deja oferte de 85 milioane de dolari, potrivit Bloomberg.
Trei investitori "finalisti" au licitat aproximativ 85 milioane de dolari pentru cladire, a declarat pentru Bloomberg o sursa apropiata discutiilor, relateaza Mediafax.

Una dintre companiile care doresc sa preia proprietatea este Tishman Speyer Properties, care detine printre altele si Rockefeller Center din New York.

"Analizam posibilitatea sa vindem cladirea. Este un activ valoros, al carui capital credem ca ar putea fi utilizat mai productiv in alte zone. In prezent insa nu a fost luata nicio decizie", a declarat Arthur Sando, vicepresedinte pentru comunicare la Flynt Management Group, citat de Bloomberg.

Sediul companiei lui Larry Flynt a fost construit in 1972 pentu o banca si a fost preluat in 1984 de actualul proprietar. In prezent, printre chiriasi se numara consulatele Braziliei si Ecuadorului, pe langa firma de publishing a omului de afaceri.

Cladirea de geamuri este neagra, cu forma ovala. In fata cladirii este expusa o sculptura in bronz care il portretizeaza pe actorul John Wayne pe un cal, iar pe acoperis este inscriptionat "Flynt Productions" cu litere albe.

Interiorul proprietatii este decorat cu carpete si draperii groase, mobilier in stil rococo si lampi Tiffany. La intrare, vizitatorii sunt intampinati de o receptionera in spatele unui birou urias.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri