Immofinanz a atras noi chiriasi pentru 42.500 mp de spatii logistice si birouri, printre care Proficare a inchiriat integral parcul Log Center din Ploiesti.
Profi Rom Food a inchiriat intregul Log Center din Ploiesti, 15.000 mp de spatii pentru birouri si pentru depozitare. Spatiul pentru depozitare, care se inscrie in clasa A, ofera acces direct la autostrada Bucuresti – Brasov. Spatiul a fost inchiriat pe o perioada de 5 ani si reprezinta cea mai importanta afacere in sectorul logistic din ultimul trimestru al anului 2012. Tranzactia a fost intermediata de DTZ Echinox (Update, 14. februarie)

DSV Solutions
a semnat un contract pe trei ani pentru 2.700 mp in Log Center Timisoara, detinand astfel 15% din totalul cladirii. Parcul logistic se afla la 10 km de centrul orasului Timisoara si ofera acces rapid la aeroportul local si la drumul european E70.

Euroccoper
isi desfasoara activitatile in North East Logistic Park (NELP) din Bucuresti, cu un contract de inchiriere pe sase ani. Totalul de 21.500 mp este materializat in spatii pentru depozitare si cladiri de birouri. Astfel, compania devine principalul chirias al NELP.

Logwin
a optat de asemenea pentru facilitatile NELP si a inchiriat 1.800 mp. Parcul logistic, care se inscrie in clasa A, ofera acces rapid catre numeroase sosele importante din Bucuresti, precum si catre autostrada Bucuresti – Constanta.

Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti si-a stabilit sediul in cladirea de birouri North Center, prin inchirierea a aproximativ 1.500 mp, cu un contract de inchiriere pe cinci ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri