Retailerul suedez de fashion H&M va deschide in Uvertura Mall primul sau magazin din Botosani, cu o suprafata de 1575 mp. Noul magazin H&M se va desfasura pe doua etaje ale centrului comercial si va fi inaugurat in primavara acestui an. Aceasta este cea de-a 24-a unitate a companiei suedeze Hennes & Mauritz in Romania.
Uvertura Mall, parte a portofoliului dezvoltat de societatea cu capital integral romanesc Moldova Mall S.A., are o suprafata inchiriabila de 15.000 mp si este in grafic pentru deschiderea planificata in a doua jumatate a lunii martie a acestui an. Centrul comercial are acum o rata de ocupare de 82% si se poarta negocieri avansate pentru unitatile ramase.

Recent, serviciile de property management ale Uvertura Mall au fost preluate de compania internationala de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Potrivit DTZ Research, stocul de retail modern la mia de locuitori in Botosani s-a situat la 119 mp in 2012, cea mai mica valoare comparativ cu stocurile judetelor din regiune: de cinci ori sub media de 562 mp din judetul Suceava, de aproape trei ori sub media de 339 mp din judetul Iasi si de doua ori sub media din Bacau si Piatra Neamt. Piata de retail din Botosani a beneficiat pana in prezent de foarte putine spatii moderne, in ciuda unei perspective economice bune si a potentialului de crestere a consumului.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri