RABO (Patronatul Proprietarilor de Cladiri din Romania) continua pentru al treilea an consecutiv cursurile dedicate managerilor de facilitati. Accidentele la locul de munca, inregistrate in numar de peste 3.600 anul trecut, reprezinta o tema de actualitate, care va fi aprofundata in cadrul primului curs.
Programul RABO Academy din 2013 va incepe cu un modul destinat segmentului Health & Safety (Sanatate si Siguranta), fiind primul curs de acest fel organizat in Romania si recunoscut la nivel global. Modulul va avea loc pe data de 15 mai si se va desfasura in incinta parcului de birouri West Gate, amplasat in vestul Bucurestiului.

Cursul Health & Safety este organizat de RABO in parteneriat cu British Institute of Facilities Management (BIFM), cel mai prestigios institut de specialitate din Europa. La finalul modulului, participantii vor parcuge un test in urma caruia vor primi un certificat recunoscut la nivel international, oferit de The Institute of Occupational Safety and Health, cea mai mare organizatie profesionala de profil din lume.

„Initiativa organizarii unui curs pe tema sanatatii si a sigurantei a venit in contextul numarului ridicat de accidente inregistate la locul de munca pe parcusul anului trecut”, a declarat Ioan Bejan (Foto), secretar general al RABO.

„In state precum Canada, este luata in calcul obligativitatea cursurilor de Health & Safety ca parte din sesiunile de instruire a angajatilor. Este firesc ca si in Romania sa avem astfel de cursuri, adresate managerilor de facilitati, din atributiile carora face parte si managementul sigurantei vietii si al securitatii in munca”, a adaugat Ioan Bejan.

Potrivit statisticilor Ministerului Muncii, in Romania, anul trecut, 3.686 de persoane au suferit un accident la locul de munca, dintre care 215 si-au pierdut viata. In medie, acest lucru inseamna aproximativ 10 accidente la locul de munca in fiecare zi.

Participarea la cursul de Health & Safety este deschisa tuturor celor interesati in schimbul sumei de 465 euro plus TVA pentru membrii RABO sau de 520 euro plus TVA pentru ceilalti participanti.

Programul educational international de Management al Facilitatilor din Romania, derulat de RABO Academy, va continua cu modulul Managing Building Maintenance, organizat pe data de 6 iunie.

Lansata la Bruxelles in aprilie 2011 de Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de spatii de birouri, RABO este prima organizatie care reuneste proprietari, investitori si dezvoltatori din domeniul imobiliar, activi atat in Romania, cat si in alte tari europene

RABO este membra a European Property Federation (EPF), cea mai importanta organizatie din domeniu la nivel european. Membrii EPF detin si administreaza proprietati imobiliare a caror valoare depaseste 1.500 miliarde euro.

RABO a lansat in 2011 primul program educational international de Management al Facilitatilor din Romania, realizat impreuna cu cel mai prestigios institut de specialitate din Europa, British Institute of Facilities Management (BIFM). Cursurile organizate de RABO in parteneriat cu BIFM ofera certificare profesionala recunoscuta la nivel global si au ca scop cresterea standardelor profesionale din industria imobiliara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri