Proiectele imobiliare de locuinte noi, de calitate superioara, destinate persoanelor cu venituri medii, vor lua amploare datorita cererii tot mai mari, a afirmat, in cursul zilei de ieri, Aurelian Nicolae, director general al Conarg Real Estate, dezvoltatorul proiectului Quadra Place.

Ansamblul rezidential Quadra Place din Bucuresti este o investitie de 32 milioane euro, dezvoltata pe o suprafata de 15.447 mp, care cuprinde 11 tronsoane de blocuri cu 343 de apartamente, ce urmeaza a se finaliza in octombrie 2007.

"Piata constructiilor noi rezidentiale adresate clasei de mijloc a fost, pana in acest an, neglijata de investitori si este subdimensionata din punct de vedere al ofertei, ceea ce a facut ca in numai patru luni de la inceperea lucrarilor la Quadra Place sa se contracteze peste 20 la suta din volumul unitatilor locative", a precizat Alina Calciu, manager la compania imobiliara Eurisko, promotoarea proiectului.

Ansamblul va fi format din cinci cladiri, cu nivel de inaltime cuprins intre P plus 6 si P plus 11, care vor cuprinde 68 de garsoniere, 132 de apartamente cu 2 camere, 88 de apartamente cu 3 camere, 14 apartamente cu 4 camere si 19 penthause cu 3 si patru camere.

Pretul pe metru patrat construit este de 900-1.000 euro fara TVA. Astfel, o garsoniera va avea un pret de cuprins intre 46.000-57.000 euro, fara TVA, iar un apartament de 4 camere va ajunge la circa 250.000 euro, fara TVA.

Ansamblul va avea 136 de garaje al caror pret este de 15.000 euro, fara TVA. De asemenea, vor exista circa 270 locuri de parcare care vor putea fi cumparate la aproximativ 8.000 euro, fara TVA.

Finantatorul investitiei, Raiffeisen Bank, va acorda credite flexibile tuturor clientilor care vor dori locuinte in Quadra Place si ii va consilia spre solutia cea mai eficienta de imprumut, in functie de tipul veniturilor luate in calcul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri