Bega Grup, companie controlata de fratii Cristescu, va inaugura luni primele doua cladiri de birouri din proiectul Optica Business Park din Timisoara.
Prima etapa a necesitat o investitie de 3,5 mil. euro, bugetul total al proiectului ridicandu-se la 10 mil. euro. Prima etapa este preinchiriata in proportie de 70%. A doua etapa este realizata in proportie de 40% si urmeaza sa se finalizeze in primul trimestru 2014. In functie de evolutia cererii se vor decide etapele urmatoare.

Proiectul este finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional Axa 4.

”Timisoara are strategia sa se dezvolte ca oras al tehnologiei si inovatiei si de aceea am prevazut Optica Business Park cu dotari speciale pentru aceste activitati. Estimez ca in viitor in aceasta arie se va concentra industria de varf a orasului”, declara Emil Cristescu, vicepresedintele Bega Grup.

„Reconversia fostei incinte industriale in complex de birouri a fost decisa de dezvoltatorul proiectului Optica Business Park pornind de la nevoia masiva de spatii office pe piata de vest romaneasca, in special pe segmentul de clasa A (...) chiriile pentru aceste spatii sunt oferite la un indice tarifar sub 50% fata de principalele oferte pe acest segment in Timisoara. Orasul are in continuare o mare putere de absorbtie a proiectelor de acest tip”, spune Emil Cristescu, vicepresedintele Bega Grup.

Optica Business Park se afla intr-o zona industriala, populata de companii precum Continental, Elbromplast, Lisa Draxlmaier, AEM, Procter&Gamble, SaguaroTechnology si altele.

Bega Grup cuprinde 16 societati comerciale cu capital integral privat, in domenii diferite, de la industria miniera, constructii de masini, la imobiliare si turism.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri