Cel mai recent mariaj din piata de consultanta fiscala a fost incheiat de Mazars si firma romaneasca Adevaris. Wall-Street.ro a vizitat biroul Adevaris chiar in toiul negocierilor dintre cele doua companii. Vezi cum a incercat echipa de tineri romani sa transforme birourile austere de consultanti fiscali intr-un spatiu prietenos, proaspat si plin de verde.
Cei peste 40 de angajati ai firmei de consultanta si audit Adevaris lucreaza la kilometrul zero al multinationalelor, in zona Pipera. Birourile Adevaris sunt amplasate la etajul 5 al cla Pipera Business Tower si acopera o suprafata utila de 730 mp.

Angajatii pot ajunge in fiecare zi la birou foarte usor cu metroul, statia Pipera fiind foarte aproape de cladirea de birouri situata pe bulevardul Dimitrie Pompeiu.

Firma a inchiriat si 14 locuri de parcare, ceea ce faciliteaza accesul angajatilor care folosesc masina personala dar si a clientilor Adevaris, tinand cont ca in zona de nord locurile de parcare sunt o problema. "Ar fi fost o situatie dificila din acest punct de vedere, daca nu ar fi existat suficient spatiu rezervat pentru companie".

Echipa Adevaris s-a mutat in noul birou de foarte curand, de la 1 iunie, si a luat aceasta decizie intrucat dezvoltarea activitatii a impus extinderea spatiului de birouri.



"Aveam nevoie de o suprafata mai mare, dar ne interesa in acelasi timp sa gasim un loc adecvat din toate punctele de vedere pentru echipa noastra. Am urmarit pe de o parte criteriile de ordin practic – zona in care este amplasata cladirea, accesul la mijloacele de transport, suprafata utila etc., iar pe de alta parte ne-au interesat posibilitatile de amenajare pentru crearea unui mediu de lucru modern, cat mai primitor si placut", a spus Rene Schob, partener al Adevaris.

El a explicat ca, pentru conceptul amenajarii interioare si al decoratiunilor, s-a urmarit gasirea unei solutii care sa surprinda trasaturile ce caracterizeaza compania si echipa Adevaris. "Pentru a capta prospetimea, spiritul tanar si modern al oamenilor din echipa, varsta medie fiind de 28-30 de ani, am apelat la o abundenta de verde, pe care l-am lasat sa se desfasoare pe diferite detalii ale ambientului – pereti tapetati cu imitatie de iarba, usi verzi, scaune verzi etc", a mai spus Schob.

Echipa Adevaris intentioneaza sa transforme in curand o parte dintre peretii birourilor intr-o mini-expozitie cu lucrari de pictura ale unor artisti tineri.



Spatiul noului sediu Adevaris este prevazut cu trei sali pentru sedinte si intalniri (doua dintre ele au o suprafata de aproximativ 20 mp, iar cea de-a treia de 40 mp). In doua dintre sali, s-a mers pe o solutie originala de folosire a unuia dintre pereti, care a fost acoperit cu o vopsea alba speciala care face posibila utilizarea lui atat ca ecran pentru proiectii, cat si pe post de tabla pe care se poate scrie cu markerul.

Raportul intre suprafata alocata spatiilor deschise si cea a spatiilor inchise este de aproximativ 30% pe 70%.

Angajatii firmei de consultanta dispun si de o sala de mese, care se afla pe acelasi etaj, integrata in spatiul inchiriat.

Proprietarul cladirii Pipera Business Tower este grupul austriac S+B GRUPPE AG. Adevaris au ca vecini Lidl Romania, PORR, UniCredit Tiriac Bank, Voith Hydro (joint venture Voith – Siemens), PHD Romania (Pizza Hut).

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri