Cristina Pop (foto), fost asset manager pentru Valad in Romania, este noul manager al departamentului industrial al Jones Lang LaSallle Romania, a anuntat compania.


Numirea Cristinei Pop, vine dupa ce Irina Iliescu, cea care a pus bazele departamentului industrial al King Sturge ( compania care a fuzionat cu Jones Lang Lasalle) a hotarat sa se mute in Londra.

„Irina a luat decizia personala de a se stabili la Londra, iar Jones Lang LaSalle Romania profita de aceasta ocazie pentru a multumi Irinei pentru toate realizarile ei din ultimii sase ani ", a declarat directorul general al biroului din Bucuresti al JLL, Gijs Klomp.
Cristina Pop are o experienta profesionala de peste 6 ani in sectorul imobiliar local. Ea a lucrat anterior ca asset manager pentru Valad in Romania, responsabilitatile ei incluzand operatiuni de leasing, bugetare, raportari lunare, reprezentarea proprietarului si administrarea activelor imobiliare. Printre realizarile sale importante amintim inchirierea a cca 40.000 mp de spatii industriale, comerciale si spatii de birouri.

"In ultimii doi ani sectorul industrial a devenit din ce in ce mai dur, iar natura cerintelor clientilor s-a modificat in mod semnificativ, dar si asteptarile lor in materie de chirii si termeni contractuali. Este crucial in prezent pentru firmele de consultanta sa aiba posibilitatea de a se adapta rapid la noile conditii de piata pentru a oferi clientilor indrumarea de care au nevoie, dar, de asemenea, sa aiba abilitatea de a gasi o solutie comuna pentru cerintele clientului si asteptarile proprietarilor. Acest lucru depinde, in principal, de experienta si abilitatile angajatilor, de calitatea oamenilor si conduita lor profesionala”, a declarat Cristina Pop.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri