Anchor Grup, dezvoltatorul Bucuresti Mall si Plaza Romana, are un nou sef, Razvan Gaita, fost director de expansiune la Billa si Kaufland, preluand functia de general manager.

Gaita este primul roman numit la conducerea operatiunilor dezvoltatorului turc in Romania, de la intrarea pe piata locala, in 1997, acesta preluand din aceasta vara, atributiile detinute anterior de Ali Ergun Ergen, din functia de CEO (director executiv), potrivit Mediafax.

Noul sef al Anchor Grup a mai lucrat la divizia imobiliara a Volksbank, la firma Rosegur Cash Services si, de asemenea, a ocupat functia de managing director al companiei germane ECE Projektmanagement Romania. Intre 2004 si 2006, Gaita a fost director de dezvoltare la Kaufland Romania, iar anterior a ocupat aceeasi functie la Billa Romania.

Fostul sef al Anchor, Ali Ergun Ergen, implicat in dezvoltarea mallurilor Bucuresti Mall, Plaza Romania si zona comerciala a proiectului Baneasa, controlat de omul de afaceri Gabriel Popovicu, si-a incheiat in martie cel de-al doilea mandat la conducerea Anchor Grup.

Anchor a anuntat in toamna anului trecut ca are in vedere realizarea unui proces de renovare si repozitionare a centrelor Bucuresti Mall si Plaza, investitie de 50 de milioane de euro.

Compania este parte a grupului FIBA, fondat si controlat de miliardarul turc Husnu Ozyegin, si a fost activa pe piata locala si prin dezvoltari de birouri si locuinte. Astfel, compania a realizat cladirea Anchor Plaza, de langa mall-ul Plaza Romania, dar a inceput si proiectul Anchor Plaza Metropol, de pe bulevardul Timisoara, ramas insa la stadiul de structura de beton.

Anchor a realizat si proiectul InCity, format din patru blocuri cu 500 de apartamente situate pe calea Dudesti, ansamblu in care compania mai avea in toamna spre vanzare circa 200 de locuinte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri