Echipa de fotbal FC Viitorul, patronata de Gheorghe Hagi, este "cazata" in proiectul imobiliar Cosmopolis, in care s-au inchiriat locuinte pentru intregul stafful, au spus surse din piata pentru wall-street.ro.

UPDATE:

Coldwell Banker Affiliates of Romania a intermediat inchirierea a 32 de locuinte de catre Gheorghe Hagi in cadrul proiectului rezidential Cosmopolis, locuinte in care a fost relocata intreaga echipa de fotbal FC Viitorul, inclusiv personalul tehnic si administrativ, a anuntat compania.

Locuintele inchiriate sunt cu doua si trei camere, valuarea anuala a contractului ridicandu-se la peste 100.000 de euro.

”Inchirierile au mers la fel de bine ca vanzarile, aditional acestui contract am mai inchiriat 25 de apartamente in ultimele trei luni. In plus, proiectul a devenit atractiv pentru investitori, tinand cont de potentialul randament anual”, a declarat Gabriel Voicu, manager de proiect Cosmopolis din partea Coldwell Banker. Un investitor a achizitionat deja un bloc la inceputul acestui an intr-o tranzactie cu o valoare de peste doua milioane de euro.

STIREA INITIALA:

Contractul de inchiriere vizeaza intregul staff ( jucatori, antrenori, echipa tehnica si administrativa) prin urmare potrivit estimarilor Wall-Street probabil clubul de fotbal a inchiriat un pachet de circa 30-40 de unitati locative, daca luam in calcul dimensiunea echipei.

In cadrul complexului Cosmopolis o garsoniera se inchiriaza cu circa 250 de euro pe luna, un apartament de doua camere cu 300 euro pe luna, iar un apartament de 3 camere cu circa 400 de euro pe luna.

Gheorghe Hagi nu locuieste in acest complex imobiliar, potrivit informatiilor din piata.

In acest moment in Cosmopolis sunt finalizate aproximativ 1.250 de vile si apartamente, iar alte 135 de locuinte sunt in constructie si urmeaza sa fie livrate in 2013.

Anul acesta au fost vandute circa 200 de unitati locative in complexul imobiliar.

Cosmopolis este amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, in apropiere de Soseaua de Centura, intre podurile din Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos. Investitiile in cadrul Cosmopolis depasesc 230 de milioane de euro, in constructia de locuinte, infrastructura, spatii comerciale si spatii verzi.

Proiectul este dezvoltat de Opus Land Development, parte a unui grup de companii detinut de familia Buyukhanli din Turcia, unul din cei mai vechi si experimentati dezvoltatori imobiliari din Turcia tinand cont ca activitatea in sectorul de constructii a inceput in 1956. Grupul de companii a construit pana in prezent proiecte incluzand mii de apartamente sau camere de hotel. Opus Land Development a finalizat recent in Istanbul un proiect rezidential, Barbaros Besiktas, cu 30 de etaje si o suprafata construita de 40.000 de metri patrati.

Din acest an Coldwell Banker Affiliates of Romania este agentul exclusiv al Cosmopolis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri