Adama a finalizat a doua faza a proiectului rezidential Evocasa Optima, din cele 84 de apartamente 30% fiind vandute pana in momentul incheierii constructiei, a anuntat compania.

Constructia a fost demarata in luna octombrie a anului trecut, iar lucrarile au respectat calendarul stabilit initial de dezvoltator.

Investitia totala pentru dezvoltarea noii faze s-a ridicat la 5,4 milioane euro, Evocasa Optima II fiind compusa dintr-o cladire de 11 etaje, cu un total de 84 de apartamente.

In proiectul aflat in zona Titan – 1 Decembrie din Bucuresti, sunt disponibile apartamente de doua si trei camere, complet finisate. Preturile pentru un apartament de doua camere pornesc de la 59.905 euro + TVA, iar pentru o unitate de trei camere, pretul ajunge la 91.935 euro + TVA.

Adama a construit pana in prezent peste 1.650 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in cadrul a numeroase proiecte finalizate: in Bucuresti – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti – Evocasa Orizont, Bacau – Evocasa Completa, Brasov – Evocasa Viva, Iasi – Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.100.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri