Capgemini, una dintre cele mai importante companii furnizoare de consultanta, tehnologii si externalizare de servicii la nivel mondial, a inchiriat o suprafata de 2.400 mp in cladirea de birouri United Business Center 3 din ansamblul Palas Iasi, spatii de birouri in proiectul Unided Business Center din Palas Iasi, complex imobiliar dezvoltat de compania Iulius Group a omului de afaceri Iulian Dascalu.

In noile birouri, care vor deveni functionale din luna decembrie, vor lucra aproximativ 250 de persoane.

Compania intentioneaza sa atinga un numar de 500 de angajati pana la finalul anului viitor, potrivit lui Gabriel Jurj, head of Delivery Centre la Capgemini Romania. Echipa din Iasi asigura servicii de procurement, incident, problem, change si asset management.

Componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iasi cuprinde patru cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de 28.000 mp inchiriabili. Printre companiile care au deschise sedii la Palas se numara Amazon Romania, Endava, Danieli Engineering, TeamNet International, Synygy, EBS, Centric IT Solutions, Ness Techologies, Raiffeisen Bank, Volksbank, Bentley Systems, AROBS Transilvania Software, Basware, Movial si PwC. Componenta office a ansamblului Palas este inchiriata, in prezent, in proportie de 85%.

Iulius Group detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava), ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi si cladirea de birouri clasa A Iulius Business Center, in Cluj-Napoca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri