Grupul spaniol Inditex a inchiriat 6.000 de metri patrati in centrul comercial Coresi din Brasov, dezvoltat de compania franceza Immochan. In spatiul contractat vor functiona magazine sub marcile Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius si Oysho, scrie Mediafax.

Cea mai mare parte a spatiului inchiriat de Inditex va fi alocata magazinului Zara, respectiv 2.800 metri patrati, potrivit unui comunicat al Immochan.

Immochan a inceput recent dezvoltarea proiectului Coresi, pe fosta platforma industriala Tractorul Brasov, pe un teren de circa 100 de hectare. Complexul urmeaza sa cuprinda spatii comerciale, rezidentiale si de servicii, reprezentand o investitie pe termen lung, prima faza, de peste 60 milioane de euro, fiind in curs de derulare.

Proiectul va avea si o zona de entertainment, de 6.000 metri patrati, in jurul unui cinematograf cu opt sali si a unui food-court. In acelasi timp, complexul va cuprinde un hypermarket Auchan.

In Romania, Immochan administreaza noua centre comerciale, dupa preluarea galeriilor Real de catre grupul Auchan, din care face parte Immochan, si mai are un proiect in dezvoltare, respectiv in Drumul Taberei, pe fosta platforma Tricodava Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri