In ultimul trimestru, Jones Lang LaSalle a intermediat inchirieri de spatii de birouri in suprafata totala de 25.800 mp, ceea ce reprezinta o cota de piata de 34% din totalul tranzactiilor in care au fost implicate companii de consultanta imobiliara, excluzand tranzactiile directe. Din aceasta suprafata, 20.794 mp reprezinta tranzactii de reprezentare exclusiva a chiriasilor.

Printre cele mai importante contracte semnate prin intermediul Jones Lang LaSalle in trimestrul al treilea al anului se numara Honeywell (11.125 mp in UpGround), Deutsche Bank (7.250 mp in UpGround), Halcrow (1.240 mp in Carol Davila), Vodafone (reprezentarea proprietarului in inchirierea a 3.780 mp in Avrig 3-5 Office Building) .

“Cele mai active companii provin din domeniul financiar, al tehnologiei informatiei si al productiei, cu o cota cumulate de 60% din totalul spatiilor ocupate in acest trimestru, companii care au beneficiat de conditiile financiare favorabile pentru a-si optimiza costurile de ocupare a spatiilor de birouri. Suntem in continuare in discutii avansate cu alte cateva companii importante care fie isi consolideaza spatiile existente de bioruri, fie au decis deja sa-si reloce anumite departamente din vestul Europei in Romania, tara noastra ramanand un punct de atractie pentru companiile IT si BPO”, a spus Marius Scuta, directorul departamentului de birouri al JLL, care a mentionat ca JLL cauta noi oameni pentru echipa de office.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri