AFI Europe a inchiriat producatorului de jocuri video Electronic Arts 11.700 metri patrati din a doua cladire din complexul de birouri AFI Park, respectiv 95% din imobil, valoarea contractului, incheiat pe o perioada de sapte ani, fiind de 2,1 milioane de euro pe an, a anuntat dezvoltatorul, citat de Mediafax.

Contractul poate fi prelungit pe o perioda de trei ani, potrivit unui comunicat al AFI Europe. Aceasta reprezinta cea mai mare tranzactie cu spatii de birouri din acest an.
AFI Park va cuprinde cinci cladiri de birouri, pana in prezent fiind finalizata primul imobil, inchiriat integral. A doua cladire, de 12.200 metri patrati, va fi finalizata in al doilea trimestru din 2014. Cele cinci cladiri vor avea un total de 70.000 metri patrati de spatiu inchiriabil.
Complexul este construit langa centrul comercial AFI Palace Cotroceni, de pe Bulevardul Vasile Milea.
AFI Europe, membru al AFI Group, este activ in dezvoltarea de proiecte si investitii in Europa Centrala si de Est din 1997. Compania dezvolta si administreaza in prezent proiecte imobiliare in Romania, Cehia, Serbia, Polonia, Bulgaria, Germania si Letonia. AFI Europe este activ in Romania din anul 2005.
In Romania, compania a dezvoltat si centrul comercial AFI Ploiesti si detine mai multe terenuri in Bucuresti si Arad pentru alte investitii imobiliare.
Electronic Arts este o companie americana, fiind unul dintre cei mai mari producatori de jocuri video din lume. In Romania, compania si-a desfasurat pana in prezent activitatea in birourile Sema Park.
EA numara in Romania peste 1.000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri