Dezvoltatorul imobiliar Tagor incepe constructia unui complex rezidential la Timisoara, care in prima faza va cuprinde 107 de apartamente si mai multe facilitati. Investitia este estimata la 7,3 milioane de euro si este al treilea proiect de locuinte al companiei pe piata locala, scrie Mediafax.

Complexul va fi dezvoltat pe un teren de 61.000 metri patrati, unde compania intentioneaza sa construiasca 12 blocuri cu un numar total de peste 1.200 de apartamente si un parc de 6.300 metri patrati, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului.

"Timisoara devine cel de-al treilea proiect rezidential pe care Tagor il dezvolta in Romania, in cadrul unui plan de investitii in valoare de 110 milioane de euro", se arata in comunicat.

Proiectul din Timisoara va fi dezvoltat sub brandul Urban Village, la fel ca primele doua proiecte ale dezvoltatorului din Bucuresti si Arad.

In Bucuresti, Tagor a finalizat prima faza a complexului Adora Urban Village, cu un total de 75 de apartamente. In total, proiectul din Capitala urmeaza sa aiba 12 blocuri in Bragadiru, cu un total de 548 de apartamente, investitie de 34,4 milioane de euro. Compania va incepe anul viitor constructia celei de-a doua faze a proiectului, care cuprinde tot doua blocuri.

Tagor detine la Arad un teren de 7 hectare, dar si unul de 4 hectare la Pipera.

La Arad compania a anuntat ca va construi 1.200 de locuinte in total, dar in prima faza vor fi dezvoltate doar circa 100 de unitati si circa 50% dintr-un spatiu comercial de 6.000 de metri patrati, investitia fiind finantata de Volksbank, cu care Tagor a incheiat deja un contract de imprumut.

Investitiile in proiectele de locuinte din Romania urmeaza sa atraga in total pana 250 de milioane de euro.
Dezvoltatorul investeste in Romania in parteneriat cu fondul de investitii Patron Capital, inregistrat in Marea Britanie, cu active de peste doua miliarde de euro. Fondul a strans anul trecut al patrulea vehicul de investitii, cu un capital de 850 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri