Endava, unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul IT la nivel local, va ocupa o suprafata de aproximativ 5.220 mp din United Business Center Tower din Cluj-Napoca, echivalentul a sase din cele zece etaje ale cladirii situate in imediata proximitate a Iulius Mall.

Cladirea de birouri, dezvoltata de Iulius Group, va dispune de o suprafata inchiriabila de 10.000 mp si va fi finalizata in a doua parte a anului viitor. Pentru restul suprafetei, compania Iulius Group are in derulare negocieri avansate.

Odata cu inaugurarea noii cladiri de la Cluj-Napoca, Iulius Group va detine, la nivel national, o retea de 45.500 mp de birouri clasa A.
In prezent, Endava ocupa o suprafata de aproximativ 1.470 mp in Iulius Business Center, imobilul de birouri clasa A inaugurat in 2008, langa Iulius Mall Cluj. De asemenea, la Cluj,

Endava mai are inchiriate spatii in alte zone din oras.

“Dorim sa consolidam operatiunile noastre din Cluj-Napoca intr-un singur spatiu de birouri. In noua cladire United Business Center am contractat un spatiu cu o capacitate care ne permite sa realizam acest lucru, respectiv sa crestem in continuare echipa Endava la Cluj-Napoca pana la 660 de persoane. Avem un parteneriat cu Iulius Grup din 2008, pentru birourile noastre din Cluj-Napoca si Iasi", a declarat Valentin Metzger, delivery director pentru centrul de dezvoltare Endava la Cluj-Napoca.

Endava este unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT, avand aproximativ 950 de angajati in sediile din Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti. Pentru urmatoarea perioada, compania a anuntat ca planifica o crestere de 25% pe an a personalului din Romania. In acest moment, Endava are peste 450 de angajati la Cluj-Napoca, implicati in proiecte de dezvoltare software si suport IT pentru clienti din diferite domenii, cum ar fi cel bancar, asigurari, plati electronice, retail, telecomunicatii, media si publishing.

In Iasi, compania britanica ocupa un spatiu de peste 2.720 mp in cladirea United Business Center 1 din ansamblul urbanistic Palas. In total, Endava are inchiriata o suprafata de aproximativ 8.000 mp in reteaua de spatii office clasa A, dezvoltata si operata de Iulius Group.

Endava este o companie privata de servicii IT, infiintata in anul 2000. Endava are peste 1.350 de angajati in 8 sedii, in Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova, si o cifra anuala de afaceri de peste 40 de milioane de lire sterline/ 50 de milioane de euro.

Endava livreaza solutii de business si servicii informatice, in special pentru organizatii mari din domenii cum ar fi banci, asigurari, plati electronice, retail, telecomunicatii, media si publishing.

Iulius Group este cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall. Compania detine o retea de patru mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall

Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic multifunctionalPalas Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri