World Class, unul din principalii jucatori ai pietei de wellness din Romania, va extinde din anul 2014 suprafata sali de fitness detinute in mall-ul Plaza Romania. World Class isi dubleaza astfel suprafata ocupata in cadrul Plaza Romania, ajungand la un total de aproximativ 2.000 mp dedicati sportului si intretinerii.

Extinderea World Class Plaza Romania vine ca urmare a cresterii cererii de servicii de welness, ca si tendintei observate la bucurestenii care urmaresc sa isi gaseasca un astfel de spatiu cat mai aproape de cartierele unde locuiesc si muncesc.

Prin extinderea spatiului din Plaza Romania, World Class va aduce o serie de echipamente de ultima generatie, precum sistemul combinat de fitness Synergy 360, care ajuta pana la 16 utilizatori simultani sa isi lucreze grupele de muschi favorite, sistemul Queenax, care ofera solutii de antrenament de fitness “anti-gravitational”, dupa cele mai noi tendite internationale, sau Bulgarian bags, pentru cei care prefera un antrenament clasic.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania, Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri