Immofinanz a inregistrat venituri din inchirieri in crestere pe plan local in primul semestru fiscal incheiat la 31 octombrie 2013, veniturile totalizand 24,5 mil. euro.

In primul semestru al anului financiar 2013/2014, veniturile din inchirieri in Romania au fost in crestere si totalizeaza 24,5 milioane de euro, fata de 23,6 milioane de euro in perioada similara a anului trecut si reprezinta 7,7% din veniturile totale din inchirieri ale Grupului.

Rezultatele operatiunilor din Romania s-au ridicat la 15,5 milioane de euro, in scadere fata de aceeasi perioada a anului fiscal anterior cand s-au ridicat la 16,1 milioane de euro si reprezinta 6,5% din rezultatele operationale totale ale Immofinanz Group. Profitul operational (EBIT) in Romania a fost de 9,5 milioane de euro, ceea ce reprezinta 3,1% din profitul EBIT la nivelul intregului Grup.

Proprietatile Immofinanz Group in Romania reprezinta 9,9% din portofoliul total al companiei. Grupul detine in Romania 88 de proprietati (17 investitii finalizate, 11 in curs de dezvoltare si 60 de proiecte in curs de analiza), cu o valoare de 999,2 milioane de euro (657 milioane de euro – investitiile finalizate, 38 milioane de euro – proiecte in curs de dezvoltare si 304,2 milioane – proiecte in curs de analiza).

Portofoliul curent de investitii este constituit din noua cladiri de birouri (13,4% din totalul portofoliului de cladiri de birouri), cinci proprietati in zona de retail (10,6% din intregul portofoliu de retail) si trei centre logistice (3,2% din intregul portofoliu de logistica).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri