Incepand cu Sfantul Andrei (30 noiembrie) si pana acum, in Sun Plaza spiritul de sarbatoare a adus un trafic cu pana la 45% mai ridicat, fata de luna noiembrie, au declarat pentru wall-street.ro oficialii Sun Plaza.

”Varful de trafic al lunii curente s-a inregistrat sambata, 14 decembrie 2013, zi considerata de noi ca fiind startul de la care clientii incep selectia cadourilor si aprovizionarea pentru Sarbatori”, spun oficialii Sun Plaza.

“Luna cadourilor se caracterizeaza printr-o tendinta de crestere permanenta a numarului de vizitatori, atrasi fiind atat de multitudinea evenimentelor organizate in Sun Plaza, cat si de ofertele magazinelor. Ne dorim sa mentinem trendul lunii inregistrat pana acum si sa ne putem bucura la finalul anului 2013 de o crestere anuala medie de 15% fata de 2012. Asadar, credem ca vom atinge un numar total de 15 milioane de vizitatori”, au adaugat oficialii mallul Sun Plaza.

Aflati si care este programul de Sarbatori in Sun Plaza si celelalte mall-uri importante din Bucuresti si alte orase din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri