Schneider Electric a inchiriat un spatiu de birouri de aproximativ 3.100 mp in prima cladire din proiectul de birouri Green Court Bucharest, dezvoltat in zona Barbu Vacarescu-Floreasca de suedezii de la Skanska.

Tranzactia a fost intermediata de catre Colliers International.

Relocarea lui Schneider Electric din cladirea EuroTower in Skanska Green Court Bucharest este prima tranzactie de leasing de birouri semnata in zona Floreasca - Barbu Vacarescu de la inceputul lui 2014.

Green Court Bucharest, primul proiect de birouri dezvoltat de catre Skanska in Romania, va fi finalizat in trei faze, iar prima cladire (19.500 mp GLA) va fi livrata in octombrie 2014. Cladirea are 12 etaje, 3 nivele de parcare subterane cu 280 locuri si ofera facilitati precum: parcare si facilitati pentru biciclisti (vestiare si dusuri), curte interioara cu Wi-Fi.

Green Court Bucharest va fi certificat LEED Gold si este dezvoltat folosind tehnologie verde si solutii sustenabile cum ar fi fatada eficienta din punct de vedere energetic, aport crescut de aer proaspat pentru un mediu de lucru sanatos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de miscare si de intensitate sau statiile de incarcare pentru masinile electrice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri