Proiectul rezidential Citadella Titan, aflat in insolventa va fi scos din nou pe piata, tinta de vanzari pentru 2014 fiind de 100 de apartamente din cele 178 inca nevandute.

Andreea Comsa, managing director la Premier Estate Management, companie care se ocupa de vanzarea mai multor proiecte aflate in insolventa, a declarat pentru wall-street.ro ca estimeaza ca in acest an va vinde 100 de unitati locative in proiectul Citadella Titan, ansamblu rezidential aflat in insolventa.

Initial, pentru proiectul, aflat in insolventa din 2012, s-a dorit vanzarea in bloc a celor 178 de apartamente disponibile, insa anul acesta s-a hotarat sa se mearga pe o vanzare catre utilizatorul final si apartamentele sa fie din nou scoase in piata.

“Proiectul este intr-o etapa de pregatire, se renoveaza spatiile comune, spre exemplu”, spune Andreea Comsa. Preturile in proiect incep de la 35.000 euro cu TVA 5% pentru garsoniere si 49.000 euro plus 5% TVA pentru apartamentele de 2 camere.

Citadella Titan este un proiect dezvoltat de BRC Business Group, companie constituita in anul 2006 de catre un grup de investitori din Marea Britanie, Olanda si Israel.

BRC Business Group are datorii de 71 milioane lei, din care 38 milioane lei catre BCR.

Ansamblul cuprinde doua blocuri de cate 14 etaje fiecare, cu un total de 224 de apartamente de 1, 2 si 3 camere, iar administratorul judiciar al proiectului este EuroInsol.

Cititi si "La 27 de ani are pe mana vanzarea a sute de apartamente in insolventa: Planul de reorganizare este ca o biblie”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri