Capgemini s-a mutat in birourile United Business Center din incinta complexului imobiliar Palas Iasi la finalul anului trecut. Cei circa 300 de anagajati ai companiei lucreaza intr-un open space clasic.

Capgemini s-a mutat in birourile din ansamblul Palas Iasi in decembrie anului trecut, insa inaugurarea oficiala a sediului a avut loc in februarie 2014. Suprafata inchiriata de Capgemini in cladirea United Business Center 3 din ansamblul urbanistic Palas Iasi este 1.850 mp, iar in viitorul apropiat compania urmareste extinderea biroului cu inca 600 mp.

In birourile Capgemini lucreaza aproximativ 300 de angajati, insa, cu ocazia inaugurarii noului sediu oficialii companiei au anuntat ca vor sa isi mareasca echipa in urmatoarele luni.

Capgemini Iasi

„Cu o suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati, noua locatie reprezinta un pas important pentru dezvoltarea Capgemini in Iasi, unde intentionam sa ne continuam cresterea prin extinderea noului sediu” – a declarat la data inaugurarii oficiale a sediului din Palas Iasi Marcin Nowak, directorul centrului de operatiuni pentru Europa de Est – Servicii de Infrastructura. „In prezent avem angajati 300 de specialisti. In lunile urmatoare vom intensifica procesul de recrutare si intentionam sa ne extindem echipa cu inca cel putin 50 noi angajati” – a adaugat Nowak, mentionand ca se cauta specialisti in domeniul IT, al managementul infrastructurii precum si in managementul proiectelor.

Oficialii companiei spun ca avantajul principal al noului birou il reprezinta pozitionarea centrala, atat din perspectiva angajatului care ajunge mai repede la birou, cat si la nivel de capital de imagine pentru companie, fiind un spatiu amplasat central, intr-un ansamblu urbanistic important.

Capgemini Iasi

„Inca de la inceput, conceptul care a stat la baza amenajarii a urmarit respectarea standardelor grupului Capgemini si anume cel de „open space”, deoarece punem accent pe interactiunea directa dintre toti angajatii”, au adaugat oficialii companiei.

Sediul Capgemini dispune de sase sali de conferinta si de dotari cu sistem „video- conference”. Aceste sali pot fi folosite atat pentru meeting-uri, cat si pentru training-uri.

De asemene, angajatii au si o zona de bucatarie in care pot lua masa.

Capgemini Palas Iasi

Prezenta pe piata ieseana de 5 ani, compania Capgemini ofera servicii de infrastructura in principal in domeniul asistentei tehnice de tip service desk. Serviciile sunt oferite in limba italiana, franceza, spaniola si engleza. In noul sediu, cu o suprafata mai mare fata de precedentul spatiu, Capgemini intentioneaza sa isi extinda portofoliul adaugand noi servicii ITIL de management al infrastructurii precum si servicii de monitoring si hosting.

Per total, in Romania Capgemini are aproximativ 500 de angajati, majoritatea specialisti in domeniul proiectelor de transformare organizationala bazata pe tehnologia informationala, in servicii de infrastructura si externalizarea proceselor de afaceri.

Prezent in 44 de tari si avand peste 130.000 angajati. Capgemini este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de IT, consultanta si outsourcing din lume. Grupul Capgemini a raportat in 2012 venituri globale de 10,3 miliarde de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri