Casa de Insolventa Transilvania isi schimba numele si identitatea vizuala si devine CITR, parte a CITR Group, un grup de societati specializat in identificarea de solutii personalizate pentru companiile in dificultate, care va include si un fond de investitii.

"CITR Group, care ia fiinta odata cu rebrandingul CITR si lansarea CIT Restructuring, este primul grup de firme din Romania ce se concentreaza pe oferirea de solutii pentru companiile aflate in dificultate economica si financiara, indiferent de stadiul evolutiei acestora. Alaturi de CITR si de CIT Restructuring, din CITR Group va mai face parte si CIT Resources, un vehicul specializat in oportunitati de investitii", se arata intr-un comunicat al companiei.

Grupul va fi coordonat de Andrei Cionca (foto) in calitate de director executiv al grupului, iar cele trei companii ale grupului vor functiona independent, acoperind nevoi diferite. El va conduce si CIT Resources. CITR, societatea de practicieni in insolventa va fi condusa de un consiliu de coordonare format din cei trei asociati coordonatori, respectiv Andrei Cionca, Andreea Cionca-Anghelof si Vasile Godinca-Herlea.

CIT Restructuring, compania specializata in restructurari de business in afara insolventei va fi condusa de Rudolf Vizental in calitate de director executiv. Compania are o echipa de experti in restructurare, specializati in analiza financiara, diagnoza si planning strategic, potrivit Mediafax.

"Piata insolventei din Romania s-a maturizat, iar eforturile noastre din ultimii ani de a educa mediul de afaceri in acest sens incep sa se concretizeze, pentru ca managerii incep sa vada mai devreme semnele dificultatilor economice ale propriilor companii si aleg, acolo unde este posibil, restructurarea in afara insolventei", a declarat Andrei Cionca.

Sursa foto: Mediafax foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri