Vans va inaugura joi primul concept store din Romania al brandului in AFI Palace Cotroceni.

Inaugurarea magazinul se va face in spiritul Vans cu demonstratii de skateboard, BMX, streetdance, beatbox, artshoe, grafitti si cu un concert Les Elephants Bizarres. Concept store-ul VANS Off The Wall este amplasat pe coridorul Champs Elysees din mallul AFI.

Originar din Calfornia, brandul Vans a fost lansat pe piata din SUA in 1966 si a devenit recunoscut pentru sneakersii facuti la comanda, in functie de preferintele clientilor. La scurt timp acestia s-au remarcat pentru gripul, durabilitatea si aderenta lor, fiind deseori preferati de skateri si practicantii de BMX pentru a se antrena.

In prezent, brandul este o forta globala in industria de action sport, fiind recunoscut pentru produsele inovative din domeniul skateboardingului, snowboardingului, BMX-ului si surfingului, producand atat incaltaminte, cat si haine, accesorii sportive si echipamente de protectie. Brandul sutine cei mai importanti practicanti de sporturi extreme din SUA, detine primul skate park cu acces gratuit, in Huntington Beach California, si sprijina campionate de surfing si nu numai.

Metallica, Kenzo, The Beatles, Miley Cirus, Rihanna, Justin Bieber, Bruno Mars sunt doar cateva nume celebre care s-au asociat cu VANS la nivel global. In Romania, brandul VANS colaboreaza cu skaterii Banzy si Adrenalina, snowboarderul Petty, practicantii de BMX Alin Moldovan si Jula Raul, Ska-nk, Freaquency si Les Elephants Bizarres.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri