Benevo va incepe in luna iulie a acestui an constructia mallului Victoria City din Bucurestii Noi, centru comercial inchiriat deja in proportie de 70%.

Benevo a obtinut autorizatia de constructie pentru Victoria City Center saptamana trecuta si va alege constructorul luna viitoare. Constructia va incepe in iulie, avand deschiderea programata pentru octombrie 2015.

H&M, Cora si Deichmann, printre brandurile care deschid magazine in Victoria City Center

Victoria City Center este un proiect ce cuprinde un centru comercial si un turn de birouri cu o suprafata inchiriabila totala de 68.000 metri patrati, situat in nord-vestul Bucurestiului, avand acces direct la statia de metrou Jiului. Centrul comercial este deja inchiriat in proportie de 70%, printre companiile care vor deschide magazine in noul mall fiind Cora, H&M, Hervis, C&A, Mango, Deichmann, Koton sau cinematograful Cine Grand. De inchirierea centrului comercial se ocupa compania Colliers International.

victoria city center

Sursa foto: Victoria-city.ro

Distractii in Victoria City Center: de la patinoar, la tiroliana si curse cu franghii

Mallul din Bucurestii Noi va include si un spatiu de divertisment si food care se va intinde pe 12.000 mp atat la interior, cat si la exteriorul centrului comercial.

Conceptul de divertisment in aer liber al centrului Victoria City va include curse cu franghii, tiroliana, escaladare si rapel la perete, un patinoar, pentru a completa oferta de lifestyle si pentru a atrage vizitatori dintr-o zona extinsa. Partea de divertisment in aer liber va fi completata de interiorul centrului, cu zona de escaladare dedicata copiilor, la o scara mult mai mare, proiect, de asemenea, in premiera in Bucuresti.

Benevo da startul inchirierii de spatii de birouri in proiect

Benevo incepe faza de inchiriere a unui spatiu de 16.900 metri patrati pentru turnul de birouri ce va include o suprafata aditionala de 3.000 metri patrati de retail conectata la centrul comercial, unde va fi amenajata si o sala de fitness. Turnul de birouri va gazdui 2.000 de angajati, sporind astfel traficul vizitatorilor proiectului in timpul saptamanii.

victoria city center

Sursa foto: Victoria-city.ro

Ca urmare a cererii ridicate din prima faza a centrului, Benevo lucreaza deja la faza a II-a a acestuia, care va insemna un plus de 15.000 metri patrati de retail. Finalizarea turnului Victoria City este programata pentru primul trimestru al anului 2016 si este inchiriata de catre The Advisers Knight Frank. Victoria City este un proiect in participatiune intre Benevo si CD Capital.

De curand, Benevo a recrutat-o pe Burcu Uygurcetin, aceasta alaturandu-se companiei Benevo de la GTC, unde acum ocupa functia de director al departamentului de retail.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri