Dragos Cinca, fondator al retailerului de produse electrice si electrocasnice Flamingo, va incepe constructia unui complex de vile in Corbeanca, pe un teren de 60 hectare, zona unde a mai realizat doua investitii de dimensiuni mai reduse, valoarea primei faze fiind estimata la circa 10 milioane euro.

"Complexul va fi denumit Flamingo Park se va intinde pe aproximativ 60 de hectare, iar in prima faza vor fi construite 150 de case pe 10 hectare de teren. Terenul l-am cumparat cu multi ani in urma, iar constructia vrem sa o incepem in luna iulie", a declarat Dragos Cinca agentiei Mediafax.

El a aratat ca investitia va fi realizata din fonduri proprii, in proiect fiind implicati mai multi investitori americani.
Omul de afaceri a finalizat in zona ansamblurile Flamingo Garden 1 si 2, totalizand 30 de vile, din care mai sunt disponibile la vanzare 5 unitati.

"Venim cu know-how din America si ne adresam tinerilor de 25-35 de ani. Acum doua luni nu eram foarte optimist in ceea ce priveste piata imobiliara, insa acum cred ca lucrurile au inceput sa se imbunatateasca. Acum totul depinde de viteza cu care va fi luata decizia de achizitie de catre cei interesati", a spus Dragos Cinca.

Complexul va cuprinde locuinte individuale, dar si case grupate. Pretul unei vile porneste de la 69.000 de euro, pentru o suprafata de 124 de metri patrati construita, respectiv 3 camere si 228 metri patrati de teren. Proiectul, prezentat in premiera la tIMOn, targul imobiliar national care are loc pana duminica in Bucuresti, va cuprinde gradinita, scoala, un centru medical, teren de sport si un magazin Mega Image.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri