In urma articolului Greva tacerii de la Lacul Vacaresti: de ce nu au transmis proprietarii niciun punct de vedere catre SDD, publicat pe site pe 15 aprilie 2014, Cristian Nan ne-a transmis urmatoarele precizari sub forma unui drept la replica.

Referitor la afirmatia “noi avem dovezi ca in repetate randuri le-am solicitat parerea si i-am chemat la dialog”, spune Dan Barbulescu, directorul executiv al Asociatiei Salvati Dunarea si Delta.” precizam ca nu am primit nici o solicitare in acest sens in afara de solicitarea ilegitima din 16.03.2014. Rugam SDD sa faca publice pretinsele solicitari pe care aceasta sustine ca le-a adresat.

Referitor la afirmatia “Barbulescu spune ca asociatia pe care o conduce considera ca declararea zonei ca arie protejata este “singura solutie” pentru oamenii de-acolo de a-si mai recupera ceva din fostele proprietati, daca sunt in drept sa primeasca asa ceva. Totusi Barbulescu spune ca desi cei care revendica proprietati au fost invitati la dialog, acestia nu au dorit sa comunice il rugam pe d-ul Barbulescu sa studieze mai bine legislatia incidenta acestui caz inclusiv a Legii nr. 165/2013, iar faptul ca am refuzat sa comunicam nu este adevarat din moment ce nimeni nu ne-a solicitat acest lucru. Mai mult decit atit chiar noi am inaintat adrese catre SDD si catre alti membrii ai grupului de initiativa la care in mod abuziv nu au raspuns.

Nan Cristian- reprezentantul a doua persoane indreptatite in acceptiunea legii nr.165/2013.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri