One United Properties, companie detinuta de Victor Capitanu si Andrei Diaconescu - actionari si in compania Capital Partners, a vandut in proportie de 75% ultima cladire din proiectul One Floreasca Lake, unul dintre cele mai exclusiviste proiecte rezidentiale din Capitala. Cea mai recenta tranzactie din proiect a vizat achizitia a 4 apartamente de catre un investitor care a mai cumparat si anul trecut alte 4 unitati locative, a anuntat Crosspoint Real Estate, agent de vanzare al proiectului rezidential. Tot mai multi investitori sunt interesati sa isi plaseze banii in locuinte, consultantii imobiliari sesizand o crestere a tranzactiilor imobiliare "la pachet" pe segmentul rezidential..

Investitorul a platit in total 1,36 milioane euro (inclusiv TVA) pentru cele 4 apartamente, care sunt amplasate in singurul imobil aflat inca in stadiu de constructie in cadrul proiectului rezidential de lux One Floreasca Lake. Imobilul urmeaza a fi finalizat la jumatatea anului 2015. Acelasi investitor a mai cumparat alte 4 apartamente in proiectul rezidential ( in unul din imobilele deja finalizate-n.r.) si in 2013, valoarea acestei tranzactii fiind de circa 1,5 mil. euro.

Amplasat pe malul lacului Floreasca (strada Zagazului), proiectul rezidential One Floreasca Lake are o suprafata de 15.000 de metri patrati construiti si totalizeaza 66 de apartamente, dispuse in trei blocuri cu patru etaje. Primele doua imobile, cu 42 de apartamente, au fost vandute integral pana la finalizarea acestora in 2013, iar cel de-al treilea bloc, cu 24 de apartamente, va fi livrat in prima jumatate a anului viitor, iar 18 dintre cele 24 de apartamente sunt deja precontractate.

One Floreasca Park

One United Properties, compania detinuta de Victor Capitanu si Andrei Diaconescu, dezvolta si proiectul Madrigalului Residence, un complex exclusivist cu 14 apartamente, cu vederi panoramice la lacul Baneasa, care va fi finalizat in luna august 2014. In Madrigalului Residence 8 din cele 14 apartamente sunt deja precontractate.

Crosspoint Real Estate este agent de vanzare pentru One Floreasca Lake inca din luna septembrie 2011, de la demararea proiectului. Aceasta tranzactie, dar si celelalte informatii de piata la care suntem expusi, ne determina sa estimam ca proiectele incep sa recastige increderea. Este un semnal pozitiv pentru piata si credem ca in perioada urmatoare vom asista la anuntarea unui numar de proiecte rezidentiale noi”, declara Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri