Cargus, una dintre cele mai importante companii de curierat intern din Romania, si-a relocat sediul central din Otopeni in zona Tunari, ca urmare a extinderii activitatii la nivel local.

Firma de curierat s-a mutat intr-un sediu care ofera 3.000 mp pentru sortare si depozitare si 1800 mp, spatiu pentru birouri clasa A. Noul sediu are, de asemenea, si o parcare de 10.000 mp pentru tranzitul masinilor de curierat.

Mutarea a fost posibila datorita unei investitii de aproximativ 300.000 euro in echipament de sortare, procesare si prelucrare si va oferi companiei o crestere de 15% a capacitatii de livrare inainte de ora 12:00. „Cargus a avut parte de o crestere rapida in ultima perioada, iar marirea capacitatii de sortare a devenit obligatorie. Cresterea volumului in primul trimestru al acestui an a fost foarte mare, cu 44% mai multe livrari decat in aceeasi perioada a anului 2013. Mai mult, ne asteptam sa avem o crestere a volumului datorita investitiilor facute in noi produse si servicii si avem nevoie sa acomodam corespunzator noul volum de livrari”, a declarat Gian Sharp, CEO-ul Cargus.

Noul sediu Cargus va gazdui aproximativ 500 dintre angajatii companiei si este situat pe Soseaua de Centura, zona Tunari. Fostul sediu din Otopeni nu mai este utilizat de companie. Cargus a raportat o crestere de 20% a cifrei de afaceri in 2013. Compania de curierat a atins venituri de 25,7 milioane de euro, cu aproape sase milioane de euro mai mult fata de 2012. Potrivit companiei, 54% din cresterea totala a fost realizata prin castigarea de noi clienti si valorificarea portofoliului existent din segmentul comertului online.

Cargus este detinuta de catre Abris Capital Partners, un fond mid-market de private equity, companie care a preluat firma de curierat de la DHL in toamna anului 2012.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri