Compania germana Kromberg&Schubert, producator de componente auto, a decis sa achizitioneze proprietatea inchiriata in ultimii 10 ani de la Solvency Project, in vederea extinderii capacitatii de productie.

Proprietatea, in suprafata totala de circa 27.000 mp, include fabrica si un teren, fiind plasate in localitatea Chisineu Cris in judetul Arad. Tranzactia de vanzare-cumparare a fost intermediata de JLL, care a reprezentat proprietarul. In prezent, Kromberg&Schubert opereaza patru centre in vestul si centrul Romaniei (Sibiu, Medias, Timisoara si Chisineu Cris). Fabricile lor produc sisteme electrice pentru industria de automobile.

"Proximitatea fata de coridoarele pan-europene, precum si existenta inginerilor si a muncitorilor inalt calificati in regiunea de Vest a Romaniei constituie argumente solide pentru companiile de productie straine, precum si pentru investitori pentru extinderea activitatii in Romania. Aceasta tranzactie demonstreaza increderea companiei germane in potentialul pe termen lung al pietei industriale romanesti si al pietei fortei de munca si ne asteptam la intrarea unor noi jucatori in perioada urmatoare. Suntem in prezent in discutii cu alte companii care exploreaza aceasta posibilitate", spune Cristina Pop (foto), directorul departamentului industrial al JLL.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri