Producatorul de bere Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller, a inchiriat un spatiu de depozitare cu o suprafata de 9.318 metri patrati si o platforma exterioara de beton de 10.000 de metri patrati in parcul logistic Log Center Timisoara, detinut de grupul austriac Immofinanz

Contractul este incheiat pe o perioada de cinci ani incepand din luna iunie, potrivit unui comunicat al Immofinanz. Log Center Timisoara include, in prima faza, un teren de 43.000 metri patrati si o cladire industriala cu amprenta la sol de aproximativ 18.500 metri patrati si o suprafata inchiriabila bruta de 20.000 metri patrati. Faza a doua va fi dezvoltata pe un teren de 70.000 de metri patrati, relateaza Mediafax.

Reteaua Log Center include 12 parcuri logistice de clasa A, cu o suprafata inchiriabila de 700.000 de metri patrati, special construite pentru chiriasii din Polonia, Rusia, Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania. "Obiectivul Immofinanz Group este de a construi o retea strategica de facilitati moderne de distributie pentru clientii sai, care includ furnizori de servicii de logistica, companii de distributie sau din industria usoara si retail din Europa Centrala si de Est", se mentioneaza in comunicat.

Immofinanz detine trei proiecte logistice in Romania, totalizand peste 52.000 metri patrati si care la finalul lunii ianuarie aveau un grad de ocupare este de 76,9%. Immofinanz Group este una dintre cele mai importante companii din domeniul imobiliar din Europa si din Romania. Pe piata locala, compania are un portofoliu de 89 de proprietati (17 proiecte finalizate, 11 proiecte in dezvoltare si 61 proiecte in stadiu de analiza), estimat la 991,1 milioane de euro.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, fiind producatorului marcilor Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

Foto: Immofinanz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri