Prima faza a proiectului rezidential Adora Park, situat aproape de centrul Aradului, este aproape de finalizare si locuintele au fost scoase la vanzare, au declarat oficialii Tagor. Acest proiect este estimat sa devina cel mai mare complex privat de locuinte din vestul Romaniei.

Tagor este dezvoltatorul mai multor proiecte rezidentiale in Bucuresti, Pipera, Timisoara, Oradea si Arad.

In prima faza a proiectului rezidential Adora Park se va construi cel mai inalt bloc de locuinte, de 11 etaje, cu 107 apartamente. Suprafata apartamentelor este de la 53 pana la 107 mp.

Se va construi de asemenea si un parc privat cu o suprafata de peste 5.000 mp, care va fi amenajat in mijlocul complexului Adora Park.

„Vom creea in Arad primul parc privat pe care locuitorii unui complex rezidential il vor avea in acest oras. Construim un complex rezidential complet utilat cu servicii si magazine de proximitate, cu o calitate excelenta a constructiei, cu extra camere luminoase si multe altele”, a explicat proprietarul companiei Tagor, Ofer Lieberson, dezvoltatorul Adora Park Arad.

La parterul primului bloc dat in folosinta vor fi disponibili aproximativ 1.300 de metri patrati de spatii comerciale pentru servicii si magazine de proximitate. Proiectul Adora Park este planificat sa cuprinda 12 blocuri si peste 4.000 de metri patrati de spatii comerciale, la finalizare.

Valoarea investitiei in aceasta prima faza este de 5,5 milioane de euro, proiectul fiind finantat de Volksbank Romania. Valoarea totala a investitiei in Adora Park va fi, la finalizare, de peste 83 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri