Radu V., 28 de ani, a reusit dupa mai bine de un an de munca sa transforme una din multele case aflate in pragul prabusirii in Bucuresti intr-o locuinta de lux care poarta numele Casa R.

Totul a inceput pentru Radu V., antreprenor, intr-o zi cand trecea cu masina prin zona 1 Mai si a vazut o cladire intr-o stare deplorabila. S-a oprit si si-a zis ca poate scoate ceva din cladirea respectiva. A cumparat imobilul la inceputul lui 2013 si alaturi de arhitectii de la Studio 1408: Lucian Bugnariu, Diana Bugnariu, Tudor Bugnariu si Andrada Toader Pasti, a reusit sa transforme peretii scorojiti care stateau sa cada intr-o locuinta minimalista, cocheta.

Casa R

Lucrarile pentru reabilitarea Casa R au durat peste un an. La nivel de avize nu s-au intampinat probleme, iar rezultatul este ca o briza racoritoare intr-un oras mult prea haotic si lasat prada erodarii.

Dupa experienta reabilitarii Casa R, Radu V. a hotarat ca mai vrea sa faca si alte investitii similare, fiind pasionat de astfel de lucrari, spune Georgian Marcu, proprietarul agentiei imobiliare Green Angels, compania care este agentul exclusiv de vanzare al proprietatii.Casa R, din zona Turda, are o amprenta la sol de 38 mp si este structurat pe demisol, parter, etaj si terasa. In prezent imobilul se afla la vanzare, pretul cerut fiind de 290.000 euro, a declarat Georgian Marcu.

Fotografiile au fost realizate de Cosmin Dragomir.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri