Producatorul de medicamente Sanofi Romania a devenit primul chirias in cea de-a doua cladire de birouri a compleului Green Court Bucharest, dezvoltat de grupul suedez Skanska in zona Floreasca, suprafata inchiriata fiind de 2.200 de metri patrati.

Sanofi Romania a fost reprezentata de catre Jones Lang LaSalle. Pana in prezent, Skanska a inchiriat aproximativ 19.000 de metri patrati din intregul complex, cladirea A (19.500 mp) si B (18.000 mp). Pe langa Sanofi Romania, Orange Romania si Schneider Electric au ales de asemenea sa devina chiriasi ai Green Court Bucharest.

"In ceea ce priveste progresul constructiei cladirii B, in momentul de fata efectuam lucrari de structura, iar in curand vom incepe lucrarile la fatada cladirii", a declarat, intr-un comunicta Marcin apiski, presedintele Skanska Property Romania, informeaza Mediafax.

Cladirea B din Green Court Bucharest va oferi un spatiu total inchiriabil de aproximativ 18.000 metri patrati, din totalul de 52.000 metri patrati ai intregului complex. Cea de-a doua cladire va avea 12 etaje si 3 niveluri de parcare subterana, cu 315 locuri disponibile. Finalizarea cladirii este planificata pentru trimestrul doi 2015.

Contractul pentru constructia cladirii B are o valoare de 20 de milioane de euro, investitia si lucrarile de constructie fiind derulate de de Skanska Commercial Development prin subsidiarele Skanska Property Romania si Skanska Construction Romania.

Prima faza a proiectului, cladirea A, va fi finalizata in trimestrul al treilea al anului in curs. Skanska a anuntat in august anul trecut investitiile de 46 milioane euro pentru prima faza. In primul imobil din complex, totalizand 19.500 metri patrati, Orange a inchiriat 8 din cele 12 etaje, astfel ca prima faza are un grad de inchiriere de 90%.

Skanska Romania si-a inceput activitatea in anul 2011 si face parte din grupul Skanska, unul din cele mai mari din domeniul dezvoltarii imobiliare si constructiilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri