UTI Grup, prin linia de business facility management a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 77 mil. lei in 2013, in scadere usoara fata de 2012, au spus pentru wall-street.ro, oficialii companiei.

In 2012 compania a inregistrat pe segmental de facility management afaceri de 78,5 lei. EBITDA companiei s-a mentinut in 2013 la acelasi nivel din anul precedent, si anume 5,6 mil. lei. Compania a avut un numar de aproximativ 700 de anagajati in 2013 in cadrul liniei de business facility management. Cu o cifra de afaceri de 77 mil. lei din facility management in 2013, UTI este cel mai important jucator de pe acest segment. In topul celor mai puternice companii care activeaza pe acest segment sunt si ISS, BSS si MT&T.

UTI este o companie de tip holding, cu capital majoritar romanesc, fondata in 1990, fiind organizata la nivel operational pe patru linii de business: sisteme de securitate pentru infrastructuri critice si aparare, tehnologia informatiei si comunicatii, managementul traficului, constructii si facility management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri