Romtelecom a scos la licitatie un numar de 10 proprietati imobiliare situate in Bucuresti si judetele Iasi, Galati, Braila, Tulcea, Vrancea si Hunedoara, pretul de pornire cumulat ridicandu-se la 3,61 milioane de euro, fara TVA, potrivit datelor operatorului telecom remise la solicitarea Mediafax.

"Pretul la care se va incheia o potentiala tranzactie este cel pe care ofertantii vor fi dispusi sa il plateasca, dar tinand cont de preturile solicitate de Romtelecom, astfel incat vanzarea sa poata fi perfectata", se mai spune in raspunsul operatorului. Data limita de depunere a ofertelor este 5 septembrie, iar licitatia va avea loc in perioada 8 septembrie - 31 octombrie.

Operatorul accepta oferte atat pentru intregul pachet de proprietati, cat si individuale. In Bucuresti, Romtelecom vrea sa vanda un spatiu comercial situat pe Calea Giulesti 43 si patru constructii amplasate in Strada Nicolae Iorga 5, cu o suprafata totala de 390 metri patrati, plus un teren de 845 metri patrati. Pretul de pornire pentru spatiul comercial este de 353.229 euro, iar proprietatea din Strada Nicolae Iorga 5 are un pret de pornire de 850.000 euro.

Operatorul vrea sa vanda trei proprietati situate in orasul Iasi, al caror pret de pornire cumulat este de 1,23 milioane de euro. In cazul celorlalte proprietati imobiliare, Romtelecom a stabilit un pret de pornire care variaza intre 90.010 si 362.383 euro. Compania Romtelecom, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata telecom, este controlata de grupul elen OTE - 54,01% si statul roman, prin Ministerul pentru Societatea Informationala, cu 45,99%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri