BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finalizarea cladirilor de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3. Finantarea acordata de BCR include un credit de investitii de 17 milioane de euro pentru AFI Park 2 si un imprumut de dezvoltare de 15 milioane de euro pentru AFI Park 3.

AFI Europe a anuntat recent un grad de ocupare de 100% a spatiilor de birouri din primele trei cladiri din proiectul AFI Park din Bucuresti, dupa ce compania canadiana Telus International Europe a inchiriat 6.000 de metri patrati in AFI Park 3, complex care va fi finalizat in decembrie.

Constructia AFI Park 3 a inceput in iunie 2013, iar cladirea urmeaza sa fie livrata clientilor la finalul acestui an. AFI Europe a semnat anterior un contract de preinchiriere cu Endava Romania pentru patru etaje din cea de-a treia cladire din AFI Park, cu posibilitatea de inchiriere de spatii aditionale, potrivit planurilor de extindere ale Endava.

In luna aprilie, AFI Europe a inceput si constructia AFI Park 4&5, cea de-a patra faza a acestui proiect de birouri premiat, care este planificata pentru a fi finalizata in octombrie 2015. AFI Park 4&5 va fi construita ca o singura cladire, deservita de doua receptii si va avea o suprafata totala inchiriabila de 32.000 metri patrati (GLA) dispusa pe 12 etaje de birouri, cu o parcare subterana pe doua niveluri si cu un parter care va oferi spatii comerciale.

AFI Europe opereaza in Romania din 2005, primul proiect dezvoltat fiind centrul comercial AFI Palace Cotroceni, cu o suprafata de peste 80.000 metri patrati. AFI mai detine centrul comercial AFI Palace Ploiesti, dar si terenuri pentru alte proiecte de retail si birouri in Bucuresti si Arad.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri