In plin sezon al inchirierilor, preturile de pornire vehiculate in Capitala nu difera cu mult de cele din celelalte centre regionale analizate, iar pretentiile proprietarilor de garsoniere se apropie adesea de valorile de listare ale locuintelor cu doua camere. Imobiliare.ro a realizat, pe baza ofertelor listate pe portal, o analiza asupra sumelor solicitate de proprietarii de apartamente in cateva dintre cele mai cautate cartiere ale marilor centre universitare.

Chiriile apartamentelor din Bucuresti

Conform Imobiliare.ro, in Capitala, chiriile solicitate pentru garsoniere incep de la 175 de euro pe luna in Berceni, de la 200 de euro pe luna in Militari, de la 180 de euro pe luna in Drumul Taberei, de la 150 de euro pe luna in Titan, de la 200 de euro pe luna in Vitan, de la 220 de euro pe luna in Dristor si de la 250 de euro pe luna in Tineretului.

chirii garsoniere bucuresti
Pe segmentul apartamentelor cu doua camere, preturile de pornire sunt 190 de euro pe luna in cartierul Berceni, 250 de euro pe luna in Militari, 200 de euro pe luna in Drumul Taberei, 210 euro pe luna in Titan, 250 de euro pe luna in Vitan, 220 de euro pe luna in Dristor si 250 de euro in Tineretului.

chirii apartamente 2 camere bucuresti
Un apartament cu trei camere poate fi inchiriat incepand cu 245 de euro pe luna in Berceni, cu 230 de euro pe luna in Militari, cu 250 de euro pe luna in Drumul Taberei si Titan, cu 400 de euro pe luna langa Mall Vitan, cu 320 de euro in Dristor si cu 300 de euro pe luna in Tineretului.

chirii apartamente 3 camere bucuresti

Chriiile apartamentelor din Cluj

In Cluj, preturile de pornire pentru garsoniere sunt 180 de euro pe luna in Manastur, 190 de euro in cartierele Zorilor si Gheorgheni si 200 de euro pe luna in Marasti.

chirii garsoniere cluj

Pentru un apartament bicameral, chiriile incep de la 230 de euro pe luna in Manastur, de la 250 de euro pe luna in zonele Zorilor si Gheorgheni si de la 270 de euro pe luna in Marasti.

chirii apartamente 2 camere clujLa trei camere, preturile minime sunt 270 de euro pe luna in Manastur, 290 de euro pe luna in Zorilor, 320 de euro pe luna in Gheorgheni si 350 de euro pe luna in Marasti, conform datelor Imobiliare.ro.

chirii apartamente 3 camere cluj

Chiriile apartamentelor din Timisoara

In Timisoara, pretentiile proprietarilor de garsoniere incep de la 170 de euro pe luna in Girocului si Circumvalatiunii, de la 175 de euro pe luna in zona Complex Studentesc si de la 200 de euro pe luna in Lipovei.

chirii garsoniere timisoara

Preturile minime cerute pentru apartamentele cu doua camere, conform Imobiliare.ro, sunt 190 de euro pe luna in Girocului, 200 de euro pe luna in Complex Studentesc, 230 de euro pe luna in Lipovei si 250 de euro pe luna in Circumvalatiunii.

chirii apartamente 2 camere timisoaraPe segmentul locuintelor cu trei camere, preturile pornesc de la 270 de euro pe luna in Circumvalatiunii si Complex Studentesc, de la 280 de euro pe luna in Lipovei si de la 300 de euro pe luna in Girocului.

chirii apartamente 3 camere timisoara

Chiriile apartamentelor din Brasov

In Brasov, bugetul minim necesar pentru inchirierea unei garsoniere este de 180 de euro pe luna in cartierul Astra sau in zona centrala a Brasovului si 195 de euro pe luna in cartierul Racadau.

Chirii garsoniere brasov

Pentru cei care doresc sa locuiasca intr-un apartament cu doua camere, o chirie minima pentru centrul orasului, dar si pentru zona Astra, ar fi de 180 de euro pe luna, fata de 220 de euro pe luna in Racadau.

chirii apartamente 2 camere brasovPotrivit datelor Imobiliare.ro, pe segmentul locuintelor cu trei camere, pretul minim cerut in Astra, dar si in zona centrala, este de 250 de euro pe luna, fata de 260 de euro pe luna in Racadau.

chirii apartamente 3 camere brasov

Chiriilor apartamentelor din Constanta

In Constanta chiriile pentru garsoniere pornesc de la 160 de euro pe luna in Tomis Nord si de la 200 de euro pe luna in zonele Faleza Nord si Trocadero, potrivit Imobiliare.ro. chirii garsoniere constanta

Un apartament cu doua camere poate fi inchiriat incepand cu 180 de euro pe luna in Tomis Nord, 235 de euro pe luna in zona Faleza Nord si 250 de euro pe luna in Trocadero.

chirii 2 camere constantaLa trei camere, chiriile pornesc de la 200 de euro pe luna in Tomis Nord, de la 275 de euro pe luna in zona Faleza Nord si de la 350 de euro pe luna in Trocadero.

chirii apartamente 3 camere constanta

Chiriile apartamentelor din Iasi

In Iasi chiriile solicitate pentru garsoniere pornesc de la 200 de euro pe luna in cartierele Nicolina si Copou.

chirii garsoniere iasi

Valorile minime pentru doua camere sunt de 170 de euro pe luna si, respectiv, 250 de euro pe luna (in aceleasi zone).

chirii apartamente doua camere iasiPentru o locuinta tricamerala (mobilata), preturile se situeaza la 300 de euro pe luna in Nicolina si 400 de euro pe luna in Copou, conform ofertelor listate pe Imobiliare.ro.

chirii apartamente 3 camere iasi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri