Grupul hotelier Accor a prezentat o oferta de vanzare a 46 de hoteluri din Europa Centrala si de Sud-est, inclusiv din Romania, pentru care cere 142 de milioane de euro, catre cel mai mare grup hotelier din Polonia, Orbis, informeaza Reuters.

"Am analizat posibilitatile de dezvoltare prin achizitii in ultima vreme", a declarat Gilles Clavie, presedintele Orbis. Acesta a adaugat ca oferta venita din partea Accor se incadreaza in strategia pe care Orbis o dezvolta in prezent. Oferta a fost inantata exclusiv catre Orbis si include hoteluri care se afla in capitalele unor tari ca Romania, Ungaria, Cehia si Polonia, noteaza Mediafax.

Compania poloneza, care detine 68 de hoteluri in Polonia, Litaunaia si Letonia, a anuntat ca va da un raspuns in urmatoarele saptamani. Grupul Accor din Franta opereaza in 92 de tari si detine aproximativ 3.500 de hoteluri la nivel mondial. Grupul opereaza mai multe retele, printre care Sofitel, Novotel, Mercure, Pullman, Adagio, ibis, hotelF1 si MGallery. In Romania, Accor are sase hoteluri, cu 1.221 de camere, respectiv un hotel Pullman, un Novotel si patru Ibis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri