Un client petrece, in medie, 67 de minute intr-un centru comercial si viziteaza cu putin peste trei spatii de profil intr-un an, arata datele DTZ Echinox la nivelul Capitalei, unul dintre cei mai mari consultanti imobiliari la nivel local.

“Sunt 1,8 milioane de locuitori in Bucuresti, din care 54% femei si 58% din populatie fiind forta de munca activa. Un client petrece, in medie, circa 67 de minute intr-un spatiu comercial, diferenta fiind data de ancorele de divertisment, in acest caz timpul petrecut de catre vizitator crescand cu 17 pana la 19 minute”, a declarat Sebastian Mahu (foto), head of property management in cadrul DTZ Echinox in cadrul conferintei retailArena - Innovation in Retail, organizata de wall-street.ro cu sprijinul MasterCard, PayU si Evozon.

Din datele DTZ Echinox oamenii aflati in conducere (manageri, executivi - n.red) prefera brandurile de calitate, accesibilitatea in centrele comerciale si spatiile de parcare, angajatii obisnuiti prefera intr-un centru comercial serviciile de divertisment si spatiile tip cinema, in timp ce persoanele care nu muncesc dar merg in centrele comerciale cauta mai mult diversitatea serviciilor si magazinele cu preturi reduse.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri