Compania Impact Developer&Contractor, controlata de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, urmeaza sa lanseze a doua faza a ansamblului rezidential Greenfield din Baneasa, o investitie de 14 milioane euro cu noua blocuri de 252 de apartamente. Primele trei blocuri vor fi inaugurate in decembrie.

Lucrarile au inceput in urma cu cinci luni, iar complexul, denumit Cartierul Salcamilor, va cuprinde apartamente cu 2, 3 si 4 camere cu suprafete intre 65 si 120 metri patrati. Urmatoarele sase blocuri vor fi date in folosinta in luna februarie a anului viitor, iar compania se asteapta sa vanda toate apartamentele pana la mijlocului anului viitor, informeaza Mediafax.

Cele noua blocuri completeaza ansamblul Greenfield, alaturi de alte cinci cartiere deja existente. Ansamblul se intinde pe 60 de hectare. Totodata, compania are in plan o noua dezvoltare a complexului, prin construirea in 2015 a altor noua blocuri cu 280 de apartamente.

Iaciu a intrat in actionariatul Impact in luna martie a anului trecut, cand participatiile detinute de fondatorul companiei, Dan Ioan Popp, si Carmen Sandulescu au fost vandute prin executare silita pentru un credit nerambursat. Iaciu este proprietarul centrului comercial Doraly. In prezent, Gheorghe Iaciu detine 49,04% din actiuni si Adrian Andrici 16,35%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri