Proprietarii Promenada Mall Focsani si Colours Cinema au investit peste 700.000 euro pentru amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber care include un cinematograf Colours, food court si un spatiu de joaca pentru copii.

Cineplexul Colours are doua sali de proiectie de film, dintre care una este destinata proiectiilor de filme 3D, prima sala de acest timp din oras. Zona de petrecere a timpului liber mai cuprinde un food court cu patru restaurante, un loc de joaca pentru copii si o sala de jocuri electronice. “Investitia va creste traficul centrului comercial si va consolida pozitia acestuia pe piata comerciala din Focsani”, spune Ionut Dogaru, country manager Resolute Lar Romania, compania care administreaza centrul comercial.

Cinematograful din Focsani este al treilea al retelei Colours, iar pentru anul viitor compania are in plan deschiderea altor 6 cinematografe in alte sase orase din tara cu peste 50.000 de locuitori.

Centrul Comercial Promenada Focsani a fost inaugurat in septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focsani, cu o suprafata inchiriabila de 45.000 mp. si 1.250 de locuri de parcare. Mall-ul, inchiriat in proportie de 94%, are printre chiriasi Carrefour, Bricostore, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B.

Promenada Mall Focsani este administrat de Resolute Lar Romania, specialist independent in managementul activelor imobiliare detinute de institutii financiare. Resolute Lar activeaza in Romania de peste 6 ani. Cinema Colours este o retea nationala de cineplexuri aflata in proces de dezvoltare, avand in momentul de fata locatii si in orasele Craiova si Alba Iulia. Investitiile Cinema Colours sunt derulate de grupul de firme VH Electronic - Pro Solutions.

Promenada Mall Focsani a fost dezvoltat de grupul BelRom, iar compania prin care s-a derulat investitia, Bel Rom Sapte, a intrat in insolventa in 2013. Proiectul a fost deschis in 2008 printr-o investitie de 60 mil. euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri