Compania imobiliara Damac este interesata de piata imobiliara din Romania, a spus Lucian Mateescu, CEO Impact, care a mentionat ca a fost contactat de compania din Orientul Mijlociu pentru a discuta posibile oportunitati de business si urmeaza sa aiba o a doua intalnire in ianuarie.

Lucian Mateescu a mentionat ca in acest moment al discutiilor nu poate da detalii cu privire la dorintele de investitii ale companiei Damac, fiind discutii foarte incipiente. Damac Properties este unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Dubai. Din 2002 compania a livrat circa 11.000 de locuinte si are in portofoliu alte peste 26.000 de unitati in planificare si dezvoltare, din care un hotel de 10.000 de camere si apartamente in regim hotelier.Compania este focusata de dezvoltari de apartamente de lux.

Statisticile arata ca Damac Properties a ridicat circa o treime din zgarie-norii cu locuinte din Dubai, construit 5 din cele mai inalte 19 turnuri rezidential din oras. Fondatorul si presedintele Damac este Hussain Sajwani.

Mateescu spune ca in general interesul investitorilor fata de imobiliarele locale este pe un trend pozitiv, iar situatia din Rusia si Ucraina poate fi avantajoasa pentru noi ca urmare a reorientarii unor investitori imobiliari spre alte piete din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri