Incepand cu luna decembrie, Omifa, furnizorul de solutii pentru amenajarea spatiilor de birouri, si-a relocat biroul din Bucuresti in cladirea Nova Building, amplasata in zona de nord a Bucurestiului, in apropierea bulevardului Barbu Vacarescu si a Caii Floreasca.

Compania ocupa un spatiu la etajul 7 al cladirii din strada Gara Herastrau, nr. 2-4, un centru de afaceri Clasa A, cu o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 6.500 metri patrati.

Specializata in servicii complete de amenajari interioare si exterioare, Omifa este este reprezentant unic in Romania al firmelor italiene MioDino – sisteme de compartimentare si mobilier pentru birouri, IVM – solutii complete pentru birouri, Anaunia – pereti amovibili si ASA Plastici – producator de solutii integrate de cablare si conectica pentru birouri.

Prezenta pe piata din Romania inca din 2002, compania se pozitioneaza drept un constructor complex, avand la baza experienta si abilitatea necesara realizarii unei plaje largi de proiecte. Omifa furnizeaza servicii de consultanta, proiectare, randari 3D si management de proiect, pentru segmente variate ale pietei, inclusiv rezidential, comercial, administrativ, hotelier si industrial.

In sectorul amenajarilor interioare, imaginea de ansamblu este cea care conteaza, dar aceasta este compusa dintr-o serie intreaga de detalii indispensabile care ii confera proiectului final calitatea si functionalitatea,” declara Mihai Olaru, director general al Omifa.

“Serviciile pe care le prestam in prezent pentru client cuprind, fara a se limita la, urmatoarele:
- lucrari de amenajare si finisaje in regim de “proiect la cheie”;
- furnizare si montaj mobilier de birou si pereti de compartimentare;
- consultanta tehnica si space-planning spatii de birouri;
- lucrari constructii industriale si civile;
- consultanta tehnica de specialitate si asistenta proiectare lucrari constructii (instalatii, climatizari, civile, industriale);
- servicii relocare.”

Valoarea serviciilor prestate de Omifa este exprimata prin calitatea proiectelor executate pentru companii cu renume din Romania. Mai mult, aprecierea clientilor, se reflecta in modul in care acestia apeleaza in mod repetat la serviciile companiei si, in acelasi timp, o recomanda companiilor partenere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri