Asministratia Pietelor din Sector 1 are in plan constructia unui complex multifunctional cu spatii comerciale, piata agroalimentara, birouri si gradinita pe strada Mures. Proiectul are o valoare estimata de 12,6 mil. euro cu TVA.

"Contractul de proiectare si executie are ca obiect edificarea unui imobil S+P+1E+2R, cu functiune comerciala mixta de comert, piata agro - alimentara, birouri si gradinita. In subsol sunt prevazute spatii tehnice si parcaj. Parterul a fost destinat functiunilor de comert (spatii comerciale si piata agro-alimentara). Etajul 1 este destinat spatiilor de birouri, iar etajul 2 este destinat spatiului de gradinita", se arata intr-un anunt al institutiei, relateaza Mediafax.

Acordul are o valoare estimata de 45,3 milioane lei, fara TVA, si va fi finalizat in termen de trei ani de la data atribuirii. Lucrarile, finantate din bugetul consolidat al autoritatii contractante, vor fi adjudecate prin licitatie deschisa. Criteriile de atribuire sunt pretul ofertei, cu o pondere de 80%, si termenul de finalizare.

Constructorii interesati pot depune ofertele sau cererile de participare pana la 8 aprilie. Institutia functioneaza in subordinea Primariei Sector 1 si are in gestiune opt piete agroalimentare, conform datelor publicate online.

In vara anului 2007, Primaria Sectorului 1 anunta ca o firma care a concesionat pe 49 de ani Piata Mures a pornit oficial lucrarile de modernizare a acesteia, valoarea totala a investitiei fiind de aproximativ 25 de milioane de euro. Intr-unul din documentele anexate anuntului de participare lansat de Administratia Pietelor Sector 1 se arata ca pe terenul pe care va fi ridicat viitorul complex multifunctional sunt amplasate o serie de elemente de constructie, parte a proiectului unui imobil cu functiuni similare, autorizat in 2007. Santierul respectivei lucrari este imprejmuit pe toate laturile si abandonat.

Administratia Pietelor Sector 1 a lansat la inceputul anului trecut procedurile pentru contractarea unui credit de investitii de 56,2 milioane lei, pe o perioada de zece ani, pentru constructia complexului comercial multifunctional Piata Agroalimentara Mures.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri