Octagon Contracting & Engineering, una dintre cele mai importante companii specializate in constructii civile, detinuta de oameni de afaceri greci, a incheiat primele trei luni din 2015 cu un portofoliu de contracte semnate in valoare de 24 milioane euro, aproape dublul cifrei de afaceri raportata la nivelul anului trecut.

Compania a castigat un contract de lucrari de 12 milioane euro pentru cladirea C din cadrul complexului de birouri Hermes Business Campus din Bucuresti, dezvoltat de grupul belgian Atenor. Octagon construieste in prezent structura cladirii C, iar anul trecut a livrat cladirea B din cadrul aceluiasi complex.

Un alt proiect important contractat de companie la inceputul acestui an este extinderea City Park Mall din Constanta. Constructorul este antreprenor de lucrari geotehnice pentru fondul de investitii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) in cadrul acestui proiect.

Octagon realizeaza lucrari geotehnice si pentru proiectul Timpuri Noi Building Complex din Bucuresti, unde antreprenor general este compania israeliana Danya Cebus. Ansamblul rezidential One Herastrau Park Residence, din Bucuresti, este un alt proiect pentru care Octagon a fost desemnat antreprenor de lucrari geotehnice in 2015.

In plus fata de contractele semnate deja, compania anunta ca de la inceputul anului si pana in prezent a livrat oferte si "poarta discutii pentru lucrari in valoare totala de 15 milioane euro", se arata intr-un comunicat al constructorului.

Octagon a fost infiintata in anul 2005, avand sediul central in Bucuresti si o sucursala in Bagdad (Irak. Compania a incheiat anul 2014 cu afaceri de 13 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri