Este din ce in ce mai dificil sa traiesti in Bucuresti, din cauza poluarii, a zgomotului, a aglomeratiei. Nu in ultimul rand, este o provocare sa gasesti locuinta ideala, la pretul corect. Nu si pentru familia Ene, care a gasit echilibrul intre viata activa si linistea caminului atunci cand a decis sa isi cumpere un apartament in complexul GREENFIELD.

Reporter: Cautati de multa vreme locuinta ideala pentru familia dvs. Cat de greu a fost sa o gasiti?
Fam. Ene: In ciuda ofertei generoase, nu e simplu sa rezolvi problema locuintei. Ne doream un loc in care sa ne retragem linistiti in fiecare seara, in care sa ne crestem copiii in siguranta, in care sa ne putem bucura de natura si totusi sa nu fim izolati de oras. Lucrurile s-au rezolvat uimitor de repede cand niste prieteni ne-au povestit ca s-au stabilit in complexul GREENFIELD. Asa ca acum locuim in padurea Baneasa si in acelasi timp in Sectorul 1, iar evadarea spre munte sau spre mare este mult mai usoara, pentru ca DN1 si Autostrada Soarelui trec pe langa casa. Nu in ultimul rand, de cand locuim aici nu am mai pierdut niciun avion!

Reporter: Ce v-a atras cel mai mult la GREENFIELD?
Fam. Ene: Lista e lunga. Cautam o casa bine facuta, pe care sa nu trebuiasca sa o tot peticim. Ne-am uitat si la dezvoltator, desigur, pentru ca este important sa fie de incredere. Ne-a placut si ideea de comunitate iar la GREENFIELD avem 1500 de vecini cu un mod de viata similar cu al nostru. Nu in ultimul rand, pretul apartamentului cu trei camere a fost corect, consideram noi. Am platit 68.945 euro + TVA euro pentru 94 mp. Cei interesati sa ne urmeze exemplul sa se grabeasca pentru a beneficia de oferta promotionala, care are un impact total de pana la 7.000 de euro in pretul final. Ca sa nu mai vorbim de modul istet in care este compartimentat apartamentul, bucataria fiind inchisa si separata de living, ceea ce pentru noi este un avantaj pentru ca ne place sa gatim. Pardoseala incalzita a fost un plus, mai ales ca cei mici umbla desculti tot timpul.

Reporter: Vorbeati de finisaje si materiale de calitate, ne puteti da exemple?
Fam. Ene: Usile interioare si exterioare sunt Pinum (Italia), gresia si faianta, care s-au potrivit cu gusturile noastre, sunt marca La Fenice, tot din Italia, ferestrele termopan sunt marca Salamander, din Germania si izoleaza perfect termic si fonic.

Reporter: Cum va descurcati cu drumul pana la birou?
Fam. Ene: Nu facem niciodata mai mult de 20 - 30 de minute, spre deosebire de multi alti bucuresteni care pierd ore bune in trafic. In plus, dezvoltatorul IMPACT a pus la dispozitia rezidentilor un microbuz care face curse din 30 in 30 de minute, de la 7 dimineata pana la 7 seara, pana la mall Baneasa. O legatura extrem de utila, care reduce dependenta copiilor, bonelor, bunicilor de ceilalti membri ai familiei care sofeaza.

GREENFIELD, cartierul imbratisat de padure, iti ofera cea mai spectaculoasa locatie din Bucuresti. Aici ai toate avantajele unui stil de viata sanatos si in acelasi timp esti in Sectorul 1 al Capitalei, aproape de centrul orasului.

greenfieldresidence.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri